Uw innovatieve bouwpartner

Woningen

Met ruim 30 jaar ervaring heeft Bouw 2000 reeds tientallen projecten uitgevoerd. Wij hebben de kennis in huis om ontwerpen te maken, uit te werken naar bouwkundige tekeningen en vergunningen aan te vragen.

Wij adviseren en begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de voltooiing van uw woning. Met Bouw 2000 heeft u dus voor de hele nieuwbouw met één partij te maken. Eén aanspreekpunt bij wie u altijd terecht kunt.

Bekijk hieronder een aantal ontwerpen die als basis kunnen dienen voor uw eigen unieke ontwerp.

Bouw 2000 — met ruim 30 jaar ervaring uw innovatieve bouwpartner

Rieten woning

Een rieten woning staat voor een exclusieve uitstraling, de dakbedekking geeft daartegen ook extra wooncomfort door de hoge isolatiewaarde.

Mansarde woning

Het mansardedak is een dakvorm dat veel weg heeft van een boerderijstijl, maar ook goed te combineren is met andere bouwstijlen.

Herenhuis woning

Een herenhuis biedt veel ruimte, wat vaak in combinatie gaat met mooi metselwerk en elegante bouwdetails.

Notaris woning

Een notaris woning is een statige woning die zich kenmerkt door symmetrie. Met toepassing van rijke materialen en elegante bouwdetails ontstaat er een karakteristieke woning.

Moderne woning / Bungalow

Strakke vormgeving, veel licht en helemaal van deze tijd. Een moderne woning is door het gebruik van onderhoudsarme materialen een steeds vaker toegepaste bouwstijl.

Zadeldak woning

Het zadeldak is een dakvorm dat veel toegepast wordt en oneindig veel mogelijkheden biedt. In bijna elke bouwstijl kan deze dakvorm gebruikt worden.

Zadeldak woning - modern

Een moderne uitvoering van de zadeldak woning. Waarbij de goot in de lijn ligt van het boeideel. Dit geeft een moderne en strakke uitstraling.

Geschakelde woning / Tussenwoning

Een geschakelde woning of tussenwoning biedt ruimte voor een uniek ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan splitlevel, gecombineerde gevelmaterialen of grote raampartijen.

Unieke woning

Heeft u zelf al ideeën of bent u nog helemaal blanco? Wij gaan samen met u aan de slag op basis van uw kavel om tot uw droomontwerp te komen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer weten over een van onze woning ontwerpen? Of wat wij voor u kunnen betekenen?

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u laten zien wat er allemaal mogelijk is.
Ook als u nog geen kavel heeft kunnen wij u helpen, zodat u een eigen unieke woning kan realiseren.

Neem telefonisch contact met ons op via 036-5461000 om een afspraak in te plannen. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

Bouw 2000 is aangesloten bij: