Uw innovatieve bouwpartner

Verbouw

Verbouwen

De redenen om te verbouwen kunnen heel verschillend zijn. Wat altijd hetzelfde is, is de noodzaak van een ervaren en betrouwbare bouwer. Iemand die zorgt dat u geen zaken over het hoofd ziet of vastloopt in uw plannen.

Bouw 2000 denkt met u mee. Samen vertalen wij uw wensen in concrete plannen. Wij adviseren u over alternatieven en zoeken samen met u naar de beste oplossing binnen uw budget. Als het nodig is schakelen wij andere partijen in zoals een architect, bouwkundig adviesbureau of constructeur, om de plannen verder uit te werken.

Heeft u al een uitgewerkt bouwplan? Ook dan kunt u bij ons terecht. Graag brengen wij, aan de hand van uw tekeningen en berekeningen, een vrijblijvende offerte uit.

Hoe werken wij

Bouw 2000 doet vooral grotere verbouwingen, van de eerste tekening tot de laatste bezem door de werkplek. We werken netjes en secuur en beperken zoveel mogelijk de overlast. We leggen van te voren duidelijk vast wat we wel en wat we niet doen. Omdat we alle disciplines in huis hebben – van timmerman en loodgieter tot stucadoor, schilder en elektricien –kunnen we alles voor u regelen.

Kortom, Met Bouw 2000 heeft u voor uw hele verbouwing met één partij te maken. Eén aanspreekpunt bij wie u altijd terecht kunt.

Lees verder over de fasen in het bouwproces.

Wat doen wij

Bouw 2000 is aangesloten bij: