Uw innovatieve bouwpartner

Nieuwbouw

Nieuwbouw van woning of bedrijfspand

De nieuwbouw van een eigen woning of bedrijfspand is een forse investering. Een investering waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Wij adviseren en begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de voltooiing van uw pand. Met Bouw 2000 heeft u dus voor de hele nieuwbouw met één partij te maken. Eén aanspreekpunt bij wie u altijd terecht kunt.

Wat doen wij

Wij bouwen tussenwoningen, ook tussen bestaande huizen in, hoekwoningen, vrijstaande villa’s en bungalows en bedrijfspanden. Wij verzorgen het volledige bouwtraject, met uw wensen en ideeën als basis. Want we bouwen niet alleen, we maken ook de bouwkundige en constructieve tekeningen en berekeningen, verzorgen bouwaanvragen en vergunningen en regelen alle andere zaken die komen kijken bij de bouw.

Lees verder onze woningen en bedrijfspanden.

Hoe werken wij

Bouw 2000 levert maatwerk. Uw wensen en ideeën staan voorop. Ook het afbouwniveau bepaalt u zelf. Verder bouwen we altijd onder Woningborg of Bouwgarant. Beide instanties hebben het keurmerk van de Stichting Garantiewoning. Dit is van belang als u voor uw nieuwbouwwoning Nationale Hypotheek Garantie wilt aanvragen.

Lees verder over het bouwproces.

Bouw 2000 is aangesloten bij: