Home > Verbouw > Renovatie

Renovatie van uw woning

Woont u in een oudere woning die gerenoveerd moet worden? Wij vervangen oude kozijnen voor nieuwe houten, aluminium of onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Deze kunststof heeft overigens de solide uitstraling van hout. Verder vernieuwen we funderingen, vloeren en daken.

 

Extra werk dat we daarbij verrichten is onder meer:

  • Dak en wanden isoleren
  • Installatiewerk vervangen
  • Plafonds vervangen
  • Opnieuw stucen en schilderen
  • Badkamer of keuken vernieuwen
  • Gevel schoonmaken en opnieuw voegen

 

Onze experts kunnen u helpen te beslissen wat nodig is voor uw woning. Verder kunnen we bouwen onder Woningborg of Bouwgarant voorwaarden. 

 

 

In samenwerking met Finster biedt Bouw 2000 het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen aan. Hierbij kunt u denken aan renovatie, dakkapellen, serre's,  zonwering, horren en nog veel meer. Bouw 2000 vraagt voor u de subsidie mogelijkheden op bij de Gemeente Almere. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnenEen eigen woning is een zeer waardevol bezit. Huiseigenaren beseffen dat onderhoud veel tijd, en/of geld kost. Met name schilderwerk aan alle houten delen van een woning is een tijdrovende klus die gemiddeld eens in de 4 a 5 jaar terugkeerd.

Met de keuze voor kunststof kozijnen behoort kostbaar en tijdrovend schilderwerk tot het verleden. Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook nog eens een visitekaartje van uw woning.

 

Gevelbekleding

Naast kunststof kozijnen kunnen ook houten delen aan de woning als gevelbekleding, goten en boeidelen worden vervangen voor onderhoudsarm kunststof. Waarbij de authentieke uitstraling van de oorspronkelijke materialen behouden blijven.

 

Dakkapel met kunststof bouwmateriaal

Dakkapel met kunststof gevelbekledingDe extra oppervlakte die een dakkapel biedt aan slaap-, hobby of studeerkamer zal naast het woongenot een meerwaarde

aan uw huis geven. Finster fabriceert in eigen beheer en kan uw wensen dus naadloos laten aansluiten op het product. Vervolgens plaatst Finster deze onderhoudsarme dakkapellen in één dag. Finster renoveert ook dakkapellen, waarbij uitsluitend de constructie gehandhaafd blijft, en de buitenzijde afgewerkt wordt met onderhoudsarme kunststof bouwmaterialen.

 

 

 

Voordeur van kunststof

De voordeur is het visitekaartje van uw woning, logisch dus dat er hoge eisen worden gesteld aan uitstraling en onwerp. Finster biedt de keuze uit een groot assortiment kunststof deuren van verschillende merken. Hierdoor is het mogelijk ook

voor u de juiste deur te vinden die bij u past.

 

Deurbeslag

Finster gebruikt door SKG goedgekeurd beslag voor kunststof deuren. Het basismateriaal is roestvast staal, eventueel voorzien van een titanium kleurlaag. Dit waarborgt een vrijwel onbeperkte levensduur. Op kleurechtheid wordt een garantie

verleend van 10 jaar.

Bel mij terug
Wij zijn aangesloten bij:
Bouw Garant Woningborg Fundeon Bouwend Nederland
Deze website is ontwikkeld door: Markant